Indkøbskurv
0 vare(r) i kurven
I alt:0,00 DKK
Vis indkøbskurven
Indtast din søgning
 
Vilkår

Handelsvilkår og persondatapolitik ved køb på Netbutik.nu
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Netbutik.nu. 

Betaling
Fragtpriser/ leveringsmetode
Sikkerhed
Om cookies
Persondatapolitik
Returneringer og reklamationer
Fortrydelsesret og reklamationsret
Klageadgang


Betaling
Du kan betale via bankoverførsel, EAN eller med Dankort/Visa Dankort, Eurocard/Mastercard, VISA, VISA Electron og American express. Alle priser er i DKK og inklusive moms på 25%.

Fragtpriser/ leveringsmetode

Vores fragtpriser ligger i DK fra 29-59 kr. alt efter vægt. Fragten er altid opgivet i indkøbskurven. Billigste fragt er "uden omdeling" som også udleveres om lørdagen. Fragten overstiger aldrig 59,-/ uden omdeling 45,- uanset hvor mange varer der er i indkøbskurven.
Netbutik.nu benytter Post Nord. Vi bestræber os på en kort leveringstid, det vil sige afsendelse indenfor 1-2 hverdage. Ved længere leveringstid er det angivet ved produktet. Sammen med varerne får du en følgeseddel. Denne bør du gemme i tilfælde af reklamation eller returnering. Hvor der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Netbutik.nu. 

Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vores hjemmeside er desuden SSL certificeret, hvilket betyder at data, der sendes til vores webshop er krypteret. Dette betyder, at dine oplysninger (fx kreditkortoplysninger) er private, når de sendes til vores webshop. Hverken Netbutik.nu eller andre har mulighed for at se dine data.

Om cookies
Denne hjemmeside anvender cookies. I det følgende beskriver vi, hvilke cookies vi anvender og til hvilke formål.

Første gang du besøger vores hjemmeside vil du blive spurgt om, hvorvidt du vil acceptere cookies. Vi opfordrer dig til at acceptere brugen af cookies, fordi det vil hjælpe os med at forbedre din kundeoplevelse og udvikle vores hjemmeside. Hvis du afviser cookies, vil flere funktioner på hjemmesiden ikke fungere optimalt.

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du, at vi anvender cookies som beskrevet i det følgende.

Hvad er en cookie?
Cookies er små informationsenheder, som hjemmesiden placerer på din computers harddisk, på din tablet, eller på din smartphone. Cookies indeholder informationer, som hjemmesiden bruger til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din web-browser. Cookien identificerer ikke dig som individuel bruger, men identificerer din computer.

Der er to typer af cookies - midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din web-browser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger hjemmesiden.
Hjemmesiden anvender både midlertidige og permanente cookies.

Hvilke typer af cookies bruger vi og til hvilke formål?
Vi bruger cookies til:

  • Statistik, dvs. for at måle trafikken på hjemmesiden, herunder antallet af besøg på hjemmesiden, hvilke domæner den besøgende kommer fra, hvilke sider de ser på hjemmesiden og hvilket overordnet geografisk område brugeren befinder sig i.
  • Forbedring af funktionaliteten, dvs. optimere din oplevelse af hjemmesiden.
  • Integration med sociale medier, dvs. for at give dig mulighed for at integrere med sociale medier, som for eksempel Facebook, Instagram og lignende.
  • Målrettet markedsføring, dvs. for at vise specifik markedsføring på Hjemmesiden, som vi tror, at du vil finde interessant.

Hvor lang tid lagres cookies
Cookies sletter sig selv efter et varierende antal måneder, men opdateres automatisk, når du påny besøger vores hjemmeside.

 

Persondatapolitik
senest opdateret 24/05/18.

Netbutik.nu er underlagt den danske persondatalov, og enhver transaktion mellem kunde og online shop sker under iagttagelse af persondataloven. Netbutik.nu er jf. persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på www.netbutik.nu

Ved at benytte Netbutik.nu accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående persondatapolitik.
Netbutik.nu respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

I forbindelse med at du anvender Netbutik.nu, indsamler vi forskellige oplysninger om dig gennem enten cookies (se separat afsnit), eller gennem registrering af diverse oplysninger fra dig inde på shoppen.  I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Indsamling af personoplysninger
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du køber varer online på www.netbutik.nu
  • Når du kontakter os via kontaktformularen eller via e-mail
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder, tildeling af rabatkoder, nyheder og tips
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Netbutik.nu fører statistik (vha. cookies, se separat afsnit om cookies) over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden.
Vi bruger data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores hjemmeside, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke, eller på anden måde videregiver information om den indsamlede information om brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Andre modtagere af personoplysninger
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, PostNord, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside i forbindelse med køb vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse til andre dataansvarlige
Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Vibholm guld og sølvs anvendte fragtfirma.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen.Eksempelvis kan oplysninger videregives til misbrugsregistre, i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for os.

Overladelse til databehandlere
Dine personoplysninger overlades til Netbutik.nu´s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Netbutik.nu´s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Netbutik.nu´s vegne og i overensstemmelse med Netbutik.nu´s instruks.

Overførsel til tredjelande
Dine personoplysninger overføres i forbindelse med nyhedsbrevet til MailChimp i USA. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA (jfr. EU-US Privacy Shield), og MailChimp er ydermere certificeret i EU/US Privacy Shield.

Sletning af personoplysninger
Oplysninger opbevares i den periode, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår under "Anvendelse af personoplysninger". Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig..

Opdatering eller sletning af personlige data
Netbutik.nu forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mail adresse, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge de tjenester, som du har tilmeldt dig på Netbutik.nu, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger ved at sende en mail til os på info@netbutik.nu eller ringe på telefon 50554025

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du til hver en tid afmelde det i nederste sektion af nyhedsbrevet.


Returneringer og reklamationer skal sendes til:
Netbutik.nu
Stengårdsvej 20
8600 Silkeborg

Fortrydelsesret og reklamationsret
Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Ved fortrydelse tilbagebetales det hos Netbutik.nu modtagne varebeløb. Fortryder du købet, skal du inden 14 dage efter modtagelsen sende de købte ubrugte varer tilbage. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark senest 14 dage efter modtagelsen. Vi anbefaler at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Netbutik.nu. Derudover kan du efterlyse pakken, hvis udlevering ikke har fundet sted.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres ubrugt og i original emballage. Er der tegn på, at varen er taget i brug, returneres varen ikke.
Vær opmærksom på, at returneringen sker for egen regning og at Netbutik.nu ikke modtager varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto. Alle produkter der returneres til Netbutik.nu, skal være forsvarligt indpakket. Vedlæg en meddelelse med dit konto- og registreringsnummer, samt en kopi af din kvittering, så vi kan refundere købesummen hurtigst muligt. Vi kan desuden også tilbagebetale beløbet til det anvendte betalingskort.

Viser det sig at der er noget galt med de varer du har modtaget, har du 2 års reklamationsfrist i henhold til købeloven. (6 mdr. garanti + 18 mdr reklamationsret) 

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til: Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk


 
designskabelon af bangsoe.com